Cine suntem?
Unul din cele mai mari și complexe cluburi de fitness din Moldova, cu o suprafață de peste 4000 de metri pătrați, situat direct în inima pădurii din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău. Este locul unde fiecare membru de familie va găsi toate condițiile necesare pentru practicarea zilnică a sportului preferat atât în cadrul programelor de grup cît și individual sau cu instruirea antrenorilor ultracalificați.
De ce să alegi #SPORTPARK?
Atitudinea face diferența. Suntem mai mult decât o familie iar fiecare cine pășește pragul este mai mult decăt un client – devine automat membru din familia noastră. Întreaga activitate se bazează pe valorile de care ne conducem:
 • Reguli stricte și standarde internaționale
  Regulile privind activitatea clubului, dotarea sălilor și tehnicile de lucru a antrenorilor sunt în pas cu tendințele mondiale.
 • Servicii excelente la prețuri rezonabile
  Gama largă de abonamente vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune cu strict serviciile de care aveți nevoie. Fără taxe și achitări suplimentare, calitatea acestora fiind la cel mai înalt nivel.
 • Sport, comunicare și bună dispoziție mereu
  Personalul ultracalificat, recepția, managerii și instructorii vă vor ghida pe tot parcursul aflării în club și vă vor crea o dispoziție perfectă în cea mai plăcută ambianță, iar evenimentele tematice regulate cu show-uri și cadouri de valoare crează atmosfera de sărbătoare continuă.
 • Un mediu prietenos
  Fiecare angajat al clubului mereu și cu mare drag este gata să vă ajute să rezolvați orice neclaritate de orice natură.
 • Membrii clubului – prioritatea noastră
  Suntem mai mult decât un club de fitness. Suntem o familie unde fiecare client este cel mai important și binevenit membru.
 • Inovație
  Suntem în pas cu cele mai noi tendințe internaționale din sfera fitness-ului - aparate de ultima generație, programe de grup noi, interesante și complexe iar antrenorii regulat se perfecționează la cursuri și workshop-uri tematice internaționale.
Devino un membru al familiei Sport Park și obține rezultate incredibile chiar din prima zi!